Interiör

Vi hjälper er att ta fram en interiör som hänger i hop med er affärside, representerar ert varumärke och som tilltalar just dina kunder. 

Utifrån era visioner och krav analyserar vi era önskemål och presenterar ett inredningskoncept som representerar ert varumärke. 

Vi tar även fram förslag till möblering, belysning, textilier, ytskikt och detaljer och projektleder gärna ert projekt från idé till att allt är klart. 

Inredning för kontor

Om ni skall flytta till nya lokaler, renovera eller planera om i de lokaler som ni redan sitter i så hjälper vi er gärna. Kanske blev det inte som ni hade tänkt er och ni behöver ta ett omtag? 

Det kan handla om att planera kontorsytorna rätt, hitta formerna för att jobba mer aktivitetsbaserat, signalera värdeord till era kunder eller bara få medarbetarna att trivas ännu bättre på jobbet. 

Vi hjälper er med alltifrån tankar och idéer till en färdig, välplanerad och hållbar arbetsmiljö.

Inredning för butik

Om ni planerar att öppna en ny butik eller renovera eller planera om i den butik ni redan har så hjälper vi gärna till. 

Det kan handla om att få ett bättre kundflöde i butiken, byta ut delar eller hela inredningen eller bara önskan en om att sticka ut lite mer i sorlet. 

Vi hjälper er med alltifrån tankar och idéer till en färdig, välplanerad och hållbar butiksmiljö. 

Inredning för restaurang och cafe

Om ni planerar att öppna en ny restaurang/cafe eller renovera eller planera om i den lokal ni redan har så hjälper vi gärna till. En stor del av upplevelsen beror av att miljön uppfattas som behaglig, proffsig och snabb. 

Det kan handla om att få ett bättre arbetsflöde i servicen, byta ut delar eller hela inredningen eller bara önskan en om att locka en annan målgrupp till restaurangen. 

Vi hjälper er med alltifrån tankar och idéer till en färdig, välplanerad och attraktiv restaurangmiljö.