Interiör

Vi hjälper er att ta fram en interiör som hänger i hop med er affärside, representerar ert varumärke och som tilltalar just era kunder. 

Efter vi haft ett eller ett par möten för att förstå era ambitioner,  tar vi fram och presenterar ett första utkast och ett förslag på ett inredningskoncept i form av en moodboard.   

När ni är nöjda med själva konceptet så tar vi även fram förslag till möblering, belysning, textilier, ytskikt och detaljer mm. Vill ni så projektleder vi gärna och ser till att verkligheten stämmer överens med visionen i slutändan.

Inredning för kontor

Om ni skall flytta till nya lokaler, renovera eller planera om i de lokaler som ni redan sitter i så hjälper vi er gärna. 

Det kan handla om att planera kontorsytorna rätt, signalera vad ni står för till era kunder eller bara få medarbetarna att trivas ännu bättre på jobbet. 

Dinavo hjälper er med alltifrån tankar och idéer till en färdig, välplanerad och hållbar arbetsmiljö.

Inredning för butik

Om ni planerar att öppna en ny butik eller renovera eller planera om i den butik ni redan har så hjälper vi gärna till. 

Behöver ni ett bättre kundflöde i butiken, byta ut delar eller hela inredningen eller bar ni önskan en om att sticka ut lite mer i sorlet?

Vi hjälper er med alltifrån tankar och idéer till en färdig, välplanerad och hållbar butiksmiljö. 

Inredning för restaurang och cafe

Om ni planerar att öppna en ny restaurang/cafe eller renovera eller planera om i den lokal ni redan har så hjälper vi gärna till. En stor del av upplevelsen beror av att miljön uppfattas som behaglig, proffsig och snabb. 

Det kan handla om att få ett bättre arbetsflöde i servicen, byta ut delar eller hela inredningen eller bara önskan en om att locka en annan målgrupp till restaurangen. 

Vi hjälper er med alltifrån tankar och idéer till en färdig, välplanerad och attraktiv restaurangmiljö.